De behandeling

Lichtflitsen worden omgezet in warmte en komen via het pigment in de haarwortel. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar kan op die plaats niet meer terug komen.

Er zijn gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Het is namelijk zo: haren groeien in verschillende groeifasen. Alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus moet je een aantal keren terugkomen om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van lichamelijke factoren zoals bijv. de hormoonhuishouding.

Na elke behandeling zal je na 10-15 dagen het resultaat zien ; de haren die in de anagene fase zaten en vernietigd zijn, vallen vanzelf uit. Die komen niet meer terug!

Ook kunnen donkere haren behandeld worden op elk gewenst lichaamsgebied met het apparaat  Adéna. Het is tevens het enige IPL apparaat dat dikke grijze, blonde en witte haren kan behandelen. Op deze behandeling zit een uniek wereldwijd patent!

Wanneer kan IPL ontharing niet?

Bij wonden en ontstekingen
Bij zwangerschap
Bij diabetes
Bij mensen met een pacemaker
Bij overgevoeligheid voor licht
Bij epilepsie
Bij Vitiligo
Bij moedervlekken en tatoeages (wit maken)
GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie