Wat is EMS

EMS betekend Electic Muscle Stimulation.

Electromagnetische velden worden al jarenlang gebruikt in de geneeskunde voor o.a. urologie en gynaecologie, door hun efficientie en veiligheid zijn deze electromagnetische velden ook goedgekeurd in de medische branche.

Hoe werkt EMS?

De EMS combineert elektromagnetische straling met radiofrequentie. De electromagnetische straling is van een hoge frequentie en zorgt voor 20.000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling. Stel je voor: 20.000 maximale sterkte contracties (die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats!

De behandeling is niet pijnlijk, maar voelt als een work-out en er kan spierpijn optreden een dag na de behandeling.  De dagelijkse bezigheden kunnen direct worden voortgezet.

Resultaat

Echt positieve resultaten mag je verwachten 4 weken na de laatste behandeling. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. Sporters zullen in de sportschool merken dat de “core” sterker is geworden en dat oefeningen beter en makkelijker vol te houden zijn.

Is de behandeling veilig?

De EMS behadeling is veilig voor de huid, er bestaat geen kans op huidbeschadiging of verbranding van de huid. De behandeling kan door zijn veiligheid ook op ieder huidtype toegepast worden.

EMS behandeling is NIET geschikt voor mensen met het volgende:

  • Een pacemaker
  • Metalen implantaten of schroeven
  • Een koperspiraal
  • Zwangerschap of geven van borstvoeding
  • BMI hoger dan 25
  • Een buik vetplooi groter dan 5 cm
  • Bindweefsel – of spieraandoeningen
GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB, Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie