Image Skincare

  • Wist jij dat je door het gebruik van de juiste thuisproducten al 70% aan huidverbetering vanuit thuis kan behalen?

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering.
Dit komt door de unieke combinatie van behandelingen en thuisproducten. Deze bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten en werkstoffen.
Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen en huidtherapeuten.

IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.

By Feyza Beauty is een officiële IMAGE Skincare kliniek. Onze specialisten zijn getraind en opgeleid om elk huidprobleem aan te pakken.

Als By Feyza Beautycenter kiezen we altijd de beste producten en behandelingen voor onze klanten. Daarom hebben we ook geopteerd voor een sterke cosmeceutical die effectieve verbetering van de diepere huidlagen garandeert. Met zijn hoge actieve werkstoffen staat IMAGE Skincare wereldwijd boven aan de lijst van sterkste merken in zijn branche.

Voor de volledige voorraad van thuis verzorgingsproducten kan je terecht op onze webshop.

Image facials

Tijdens een facial beoordelen wij uitgebreid jouw huid en luisteren we naar jou wensen om vanuit daar een juist gepersionaliseerd behandelplan op te stellen met daarbij de juiste samengestelde thuisproducten en voedingssupplementen zodat we samen jou droomhuid waar kunnen maken!

Tijdens de behandeling wordt de huid diep gereinigd, wat resulteert in een gezonde en stralende huid.
Doordat de behandeling wordt afgestemd op uw huid, is een direct zichtbaar resultaat haalbaar.
De specialiste zal gebruik maken van krachtige enhancers, zoals hyaluronzuur, retinol, stamcellen, vitamine C, koijc en anti-oxidanten.

Ormedic – Balancing facial: zeer geschikt voor iedere huid die gedehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle perioden. Zeer geschikt voor zwangere vrouwen en een huid die in disbalans is. Door de hoge dosis Aloe vera en druivenwater is dit ook een uiterst geschikte behandeling voor mensen met een gevoelige huid.

Vital C – antioxidant and anti-aging facial: speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid. Zeer geschikt bij Rosacea en pigmentvlekken. We werken met een hoge dosis vitamine C wat ook de lekkere sinaasappel geur geeft tijdens de behandeling hmmm…

Clear Cell – Be Clear Purifying facial: Voorkomt nieuwe ontstekingen en bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Iluma facial: geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is ideaal bij pigmentvlekken en UV-schade.

Image peelings

Een peeling is een zure oplossing waarbij het gaat om huidverbetering.  Voor ieder huidtype en voor elke huidklacht biedt Image Skincare een oplossing. De combinatie van behandeling en een goede thuisverzorging leveren een gezonde huid op met minder klachten. Door een peeling worden dode huidcellen verwijderd  en belangrijke processen in de huid gestimuleerd. Bij de IPeels is het van belang om de huid goed voor te bereiden op de zuren in deze peelings. Vandaar dat wij de peelings altijd in stappen opbouwen en thuisgebruik adviseren.

The ormedic lift

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid.

Indicaties:
huid in hormonale disbalans
inflammatoire huidproblemen
gedehydrateerde huid
zwangere vrouwen

Resultaat:
De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

The signature facelift

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Indicaties:
gedehydrateerde huid
geïrriteerde droge huid
couperose
rosacea
lichte vormen van acne
lichte vormen van pigmentatie

Resultaat:
Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

Lightening lift/ Lightening forte

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur.

Indicaties:
pigmentvlekken
zonschade
melasma
vale huidskleur
inflammatoire huidproblemen

Resultaat:
De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

Wrinkle lift/Wrinkle lift forte

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd.

Indicaties:
pigmentvlekken
littekens
restacne
rimpels
zonschade
vale huidskleur

Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Resultaat:
De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

Acne lift

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling.

Indicaties:
Acne
Vette huid
Verwijde poriën
Huid in totale disbalans

Resultaat:
De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.
NB. Het beste resultaat wordt bereikt in een kuurbehandelingen.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie