Niet-invasieve opvulling voor vollere lippen zonder injectables

Fotona LipLease biedt een onmiddellijke reactie die patiënten zullen opmerken. In tegenstelling tot injecteerbare fillers is de LipLease behandeling niet-invasief en is er niets kunstmatigs, waardoor patiënten hun eigen collageen in hun lippen ontwikkelen. Met meerdere aangepaste passagiers kunnen de kenmerken van ‘ideale lippen’ worden bereikt, zoals volheid, volume, correcte balans tussen de boven- en onderlip en een goed bedoelde vermiljoenrand.

Om volumeverlies tegen te gaan wordt er bij de LipLease met 2 soorten lasers gewerkt namelijk met de Nd:YAG en de Erbium:YAG. In de eerste stap wordt de binnenkant van de mond tot aan de neus-lippenplooi verhit om de collageen aanmaak vanaf de diepte te stimuleren. Vervolgens wordt de huid vanaf de buitenkant opgewarmd tot 42°C. Deze warmte wordt 3 minuten vastgehouden om de maximale collageen productie te behalen. Dit alles bij elkaar zorgt voor vollere en gladdere lippen en een strakkere huid rondom de mond. Voor een nog diepere collageenstimulatie wordt de piano modus gebruikt welke op een veilige manier dieper gelegen huidweefsel bereikt.

Welke resultaten kan ik verwachten?

  • Vollere lippen
  • Gladdere huidstructuur
  • Strakkere huid rondom de lippen
  • Verbeterde doorbloeding en hydratatie

Wanneer mag ik deze behandeling herhalen?

Gemiddeld adviseren wij om deze behandeling 3-6 keer te herhalen voor optimaal resultaat. Deze mogen herhaald worden na 3 weken.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie