Wat is het voor behandeling?

De Phi-Ion eyelid lift behandeling is een nieuwe revolutionaire techniek om ogen te liften zonder in de huid te hoeven snijden of hechten. Het verwijdert rimpels, plooien, huidzakken en overtollige huid rondom de ogen.

De huid rondom de ogen zal in de loop van een mensenleven verslappen. Dit begint bij de een wat sneller als bij de ander. Deze techniek maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct blijvend resultaat na 1 behandeling. Dit resultaat zal jarenlang aanhouden. Tot voor kort bestond alleen de mogelijkheid om dit door middel van een ooglidcorrectie (operatief) te corrigeren, de zogenaamde Blepharoplastik. Deze ingreep staat bekend om de risico’s en bijwerkingen die hiermee samen kunnen gaan, denk hierbij aan infectiegevaar, enorme zwelling, blauwe/paarse/gele bloeduitstortingen rondom de ogen, ontsierende littekens en een vervelend (en vaak blijvend) trekkering gevoel rondom de ogen.

De behandeling

Hoe lang is de hersteltijd?
De behandelde huid kan een zwelling vertonen die gemiddeld enkele dagen kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen enkele dagen en zullen uiterlijk na 14 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met een zonnefactor tegen schadelijke straling van de zon.

De voordelen van de plasma ooglift behandeling:

  • Oppervlakkige werking
  • Betaalbaar
  • Geen littekenvorming
  • Alle huidtypen
  • Minimale zwelling

De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of  huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

Deze behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

Deze methode is geschikt voor alle huidtypes, huidskleuren en leeftijdsgroepen.

Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Eyelid Lift Phi-Ion-behandeling is gebaseerd op het creëren van een reeks minuscule puntjes naast de spanningslijnen op de huid. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een hef-, hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Resultaat

Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en de minimaal aanwezige thermische bijwerkingen (kleine puntjes op de huid) zullen na enkele dagen verdwijnen en absoluut geen belemmering vormen voor uw dagelijks functioneren. Er kan een minimale zwelling optreden, de dag ná de behandeling. Indien nodig mag het behandelde gebied gekoeld worden.

Je krijgt nazorg instructies van onze behandelaar, daarnaast adviseren we altijd een tube SPF 30 én benodigde after care te kopen in onze salon. Je dient minimaal 5 dagen de ogen goed droog te houden en mag u het behandelde gebied absoluut niet aanraken. Na 2 weken mag je beginnen met de Scar Coverage Cream. Ook dien je minimaal 4 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna.
Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dient u een SPF 30 te gebruiken.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie