Wat is de smooteyes behandeling?

Dit is een behandeling voor iedereen die veroudering rond de ogen heeft. Het licht van de laser wordt gebruikt om de huid te peelen. De hitte van de laser stimuleert de productie van nieuw collageen in de lederhuid.

De zichtbare lijntjes worden verzacht, de huid verstrakt en contouren te geliften. De hersteltijd is minimaal en de resultaten zijn verbluffend. Dit allemaal zonder het gebruik van naalden of snijden. Al bij al een fantastische behandeling voor iedereen die een non-operatieve ooglift wil.

Deze behandeling kan worden gebruikt als een zelfstandige behandeling of worden gecombineerd met de fotona 4D behandeling; De Fotona 5D

Behandelprocedure

De resultaten worden na 4-8 weken zichtbaar na de eerste behandeling. Dit is de tijd die nodig is voordat je nieuwe collageen is geproduceerd en zichtbare veranderingen vertoont.

De aantal benodigde sessies is afhankelijk van de conditie van de huid. Een gemiddeld behandelplan bestaat uit 3 behandelingen met een tussenpoos van 6 weken. Cliënten hebben over het algemeen 3 behandelingen nodig voor een optimaal effect, hoewel sommige mensen ervoor kiezen om te stoppen met één behandeling, omdat ze blij zijn met het effect.

Ooglift zonder chirurgische ingreep

Fotona SmoothEyes is ideaal voor klanten die geen chirurgische ooglift willen of geen injectables willen gebruiken. Ook mede door de snelle hersteltijd.

Hoe werkt de FozyEyes ® behandeling?

FoxyEyes® is een procedure in 3 stappen die het totale behandelingsgebied vergroot om liftvectoren te maximaliseren door een combinatie van voorhoofdse wenkbrauwen, ooglidverstrakking en hoofdhuidverstrakking.

De penetratiediepte met FoxyEyes® is vooral gunstig voor gezichtsbehandelingen omdat het onderhuids vet behoudt, wat van vitaal belang is voor de integriteit van het gezicht. Het gebruik van lage fluences en een hyperstacking-protocol zorgt voor een diepere collageengroei voor een betere aanscherping en biedt tegelijkertijd een comfortabele ervaring voor de patiënt door een geleidelijke warmtetoename te leveren.

Wat is de Foxy Eyes behandeling?

  • Voorhoofd wenkbrauw elevatie
  • Ooglidverstrakking
  • Natuurlijk ogende resultaten
  • Niet-invasieve procedure
  • Geen uitvaltijd

Wat is FoxyEyes® ?

FoxyEyes® is een innovatieve oplossing voor niet-invasieve wenkbrauwlifting en bovenooglidverjonging. Dit unieke 3-stappen protocol zorgt voor een verbetering van de peri-oculaire en wenkbrauw esthetiek door verhoging van de wenkbrauw staart en aanscherping van de bovenste oogleden. FoxyEyes® biedt de optimale balans tussen onmiddellijke weefselverstrakking (oppervlakkige samentrekking), nieuwe collageenvorming (lange termijn verjonging) en het gebruik van fluences die comfortabel zijn voor de patiënt zonder ongewenste bijwerkingen. Dit protocol is comfortabel en niet-agressief, waardoor patiënten onmiddellijk hun normale routines kunnen hervatten.

Voordelen van Fotona SMOOTH®-modus

FoxyEyes® is gebaseerd op de revolutionaire Fotona SMOOTH ® -moduspulstechnologie , die zich heeft bewezen als een krachtige en effectieve oplossing voor het verwarmen en stimuleren van de vernieuwing van zowel oppervlakkig als dieper collageen met behulp van een gepatenteerde pulsmodaliteit. De innovatieve FotonaSMOOTH® -modus behandelt de huid op een gladde, bijna “veerachtige” niet-ablatieve manier, zonder bloedingen en met nauwkeurig gecontroleerde temperatuurafzetting. De optische energie wordt geleverd in een unieke, sub-seconde lange pulssequentie die temperatuuropbouw aan het oppervlak voorkomt en homogene verwarming bereikt binnen enkele honderden micrometers van het weefsel.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie