Wat is de smooteyes behandeling?

Dit is een behandeling voor iedereen die veroudering rond de ogen heeft. Het licht van de laser wordt gebruikt om de huid te peelen. De hitte van de laser stimuleert de productie van nieuw collageen in de lederhuid.

De zichtbare lijntjes worden verzacht, de huid verstrakt en contouren te geliften. De hersteltijd is minimaal en de resultaten zijn verbluffend. Dit allemaal zonder het gebruik van naalden of snijden. Al bij al een fantastische behandeling voor iedereen die een non-operatieve ooglift wil.

Deze behandeling kan worden gebruikt als een zelfstandige behandeling of worden gecombineerd met de fotona 4D behandeling; De Fotona 5D

Behandelprocedure

De resultaten worden na 4-8 weken zichtbaar na de eerste behandeling. Dit is de tijd die nodig is voordat je nieuwe collageen is geproduceerd en zichtbare veranderingen vertoont.

De aantal benodigde sessies is afhankelijk van de conditie van de huid. Een gemiddeld behandelplan bestaat uit 3 behandelingen met een tussenpoos van 6 weken. Cliënten hebben over het algemeen 3 behandelingen nodig voor een optimaal effect, hoewel sommige mensen ervoor kiezen om te stoppen met één behandeling, omdat ze blij zijn met het effect.

Ooglift zonder chirurgische ingreep

Fotona SmoothEyes is ideaal voor klanten die geen chirurgische ooglift willen of geen injectables willen gebruiken. Ook mede door de snelle hersteltijd.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie