Zijdezachte oksels, benen of bikinilijn? Definitief laser ontharen met de Soprano ICE Platinum

Nooit meer hoeven scheren, epileren, waxen of harsen: steeds meer vrouwen én mannen kiezen voor duurzaam ontharen. By Feyza Beauty beschikt over de Soprano Ice Platinum, de nieuwste laser op het gebied van duurzaam ontharen. De Soprano Soprano Ice Platinum laser heeft de volgende voordelen:

  • Vrijwel pijnloos ontharen
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden, dus ook in de zomermaanden
  • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruinde en donkeren huid)
  • Geschikt voor alle haartypes (ook de lichtere haarsoorten)
  • Definitieve haarreductie
  • Geen hersteltijd
  • Weinig kans op verbrandingen
  • Minder behandelingen nodig dan andere lasers en/of IPL
  • Snellere behandelingstijd t.o.v. andere ontharingsmethode

Waarom kiezen voor Soprano ICE Platinum?

Soprano ICE Platinum maakt gebruik van alma’s exclusieve 3D technologie en combineert de drie meest effectieve golflengten in een handstuk. Gelijktijdige activatie van de drie lasergolflengten zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel

Ontharen het hele jaar door

Als medisch-cosmetische beauty centrum staat By Feyza Beauty voor hoogwaardige kwaliteit en wetenschappelijk bewezen behandelingen. Wij willen bovendien onze klanten het hoogst mogelijke comfort bieden met maximaal en zichtbaar resultaat. Daarom werken we met de award winnende Soprano ICE Platinum laser.

De Soprano ICE Platinum laser is de minst pijnlijke, meest snelle en veiligste laser van dit moment, die bovendien gedurende het hele jaar gebruikt kan worden. De SHR-techniek maakt het ontharen nagenoeg pijnloos en bovendien geschikt voor alle huidtypes en haartypes. Ontharen was nooit eerder zo effectief en comfortabel.

Permanente haarreductie

Laserontharing met de Soprano ICE Platinum laser geeft permanente haarreductie en is vrijwel pijnloos. Het pigment in het haarzakje en de omliggende bloedvaatjes absorberen het laserlicht. Hierdoor beschadigt het haarzakje en sterft de haar af. Anders dan bij traditionele laser en IPL worden de haarfollikels met de SHR-techniek geleidelijk opgewarmd. Met het laser handstuk gaan we continu bewegend over de huid. Dit zorgt voor een aangenaam warm gevoel vergelijkbaar met een ‘hot stone massage’. Gemiddeld heeft u 10 tot 12 behandelingen nodig voor optimale ontharing. Het exacte aantal behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied en de kleur en dikte van de haren. Hoewel de laserbehandeling op zich echt pijnloos is kan het toch zijn dat iemand een zeer lichte prikkel ervaart. Dit komt omdat bij laser wel warmte ontwikkeling nodig is en deze warmte kan bij enkelen als een lichte prikkeling gevoeld worden. Daarom zeggen wij ook vrijwel pijnloos.

Specialist in ontharen met laser

By Feyza Beauty is gespecialiseerd in nagenoeg pijnloos en duurzaam ontharen met laser. Onze beautycentrum richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s; veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor ongewenste lichaamsbeharing? Wij lichten je graag verder in tijdens een vrijblijvend intake gesprek.

Laser wordt niet toegepast bij:

Bij wonden en ontstekingen
Bij zwangerschap
Bij diabetes
Bij mensen met een pacemaker
Bij overgevoeligheid voor licht
Bij epilepsie
Bij Vitiligo
Bij moedervlekken en tatoeages (wit maken)
GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie