SINDS 2012

Feyza Karaaslan

By Feyza beauty is gevestigd in Tilburg. Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Feyza Karaaslan. Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties. Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Ik kan met trots zeggen dat Perfectionisme en een oog voor detail hebben een van mijn eigenschap is.

Ik hou mezelf altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de beauty branche. Al jaren lang verdiep ik me laatste ontwikkelingen omtrent huidverbeteringsbranche.  Wat voor mij erg belangrijk is, is dat ik voor de behandelingen ga die zo natuurlijk mogelijk de huid jong en fit houden. Om mezelf te blijven ontwikkelen, heb ik altijd trainingen, cursussen en workshops gevolgd. Deze trainingen heb ik gevolgd over de gehele wereld, om de laatste technieken en nieuwste trends werkelijk te maken in mijn salon.  En daarbij kan ik met trots zeggen dat ik inmiddels zodanig ervaring, kennis, deskundigheid en bevoegdheid heb opgedaan, dat ik nu zelf honderden leerlingen heb mogen opleiden in de beauty branche. En hierin in onze academy, alleen maar aan het groeien ben.

In 2011 is de keus om een eigen salon te starten een motivatie geweest vanuit mijn hart! Inmiddels 12 jaar verder met onze sterke team, hebben wij meer dan 8000 klanten mogen helpen.

Je kan bij ons terecht voor diverse behandelingen. Wij maken gebruik van de beste technologies, apparaturen, huidverbeterende producten en natuurlijk voor de innerlijke schoonheid de beste voedingssuplementen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in permanente make-up, waarbij we werken met het wereldwijde merk Phi-Brows met hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij absoluut geen chemische middelen worden gebruikt.

Omdat we je tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven, werken we uitsluitend op afspraak.

Feyza Karaaslan
OWNER OF BY FEYZA BEAUTY
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Maak kennis met ons team

Germaine
Teamleidster

Hallo allemaal,

Ik ben Germaine, de meeste van jullie zullen mij al kennen. Ik ben Gediplomeerd schoonheidsspecialiste & Pedicure. Ook zit ik vaak achter de balie voor het plannen van afspraken en het maken van facturen. Mocht je vragen hebben kun je altijd bij mij terecht en sta ik met alle liefde voor jullie klaar!

Liefs Germaine

Shirin
Behandelaar

Hallo allemaal,
Mijn naam is Shirin.
Ik werk als schoonheidsspecialiste bij By Feyza Beauty.
Ik ben vooral gespecialiseerd in de Fotona 4D/5D, Picolaser, Gezichtsbehandelingen, Mesotherapie, XL Hair en Laserbehandelingen
Ik zie jullie graag allemaal in onze mooie Kliniek.

Sarah
Behandelaar

Hallo allemaal,
Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en fulltime werkzaam bij By Feyza Beauty. Ik ben gespecialiseerd in acne behandelingen en huidverbetering. Verder geef ik veel verschillende behandelingen zoals de XL-Hair behandelingen, dermapen, fotona en BIAB. Verder sta ik jullie ook graag te help met al jullie overige vragen.

Liefs Sarah

Merel
Behandelaar

Hoi allemaal ,Mijn naam is Merel ik heb vorig jaar mijn opleiding niveau 3 afgerond en werk hier nu op donderdagen en vrijdagen, de rest van de week zit ik nog op school voor extra ervaring in de schoonheidsbranche. Ook heb ik afgelopen jaar een cursus gehad van de Soprano Ice Platinum. En wil ik me hier zeker in verder specialiseren.
Hopelijk tot snel in de salon!

Kitti
Behandelaar

Hoi allemaal,
Mijn naam is Kitti en ik ben vorig jaar gediplomeerd als schoonheidsspecialiste. En dit jaar plak ik er nog 1 jaartje niveau 4 bij. Zodat ik meer gespecialiseerd word in het vak. Ik loop donderdag en vrijdag stage. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan. Ik zie jullie graag in onze salon.

Liefs Kitti

Mado
Stagiaire

Hoi allemaal,

Mijn naam is Mado, ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Ik ben vooral geïnteresseerd in de facials omdat ik het fijn vind om mensen te helpen met het verbeteren van hun huid. Ik ben aanwezig op de woensdag en donderdag.
Hopelijk zien we je snel in onze salon!

Liefs, Mado

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB TILBURG

Gratis parkeergelegenheid in de straat

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie