SINDS 2012

Feyza Karaaslan

By Feyza beauty is gevestigd in Tilburg. Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Feyza Karaaslan. Ik ben een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties. Een gediplomeerd schoonheidsspecialiste voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Ik kan met trots zeggen dat Perfectionisme en een oog voor detail hebben een van mijn eigenschap is.

Ik hou mezelf altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de beauty branche. Al jaren lang verdiep ik me laatste ontwikkelingen omtrent huidverbeteringsbranche.  Wat voor mij erg belangrijk is, is dat ik voor de behandelingen ga die zo natuurlijk mogelijk de huid jong en fit houden. Om mezelf te blijven ontwikkelen, heb ik altijd trainingen, cursussen en workshops gevolgd. Deze trainingen heb ik gevolgd over de gehele wereld, om de laatste technieken en nieuwste trends werkelijk te maken in mijn salon.  En daarbij kan ik met trots zeggen dat ik inmiddels zodanig ervaring, kennis, deskundigheid en bevoegdheid heb opgedaan, dat ik nu zelf honderden leerlingen heb mogen opleiden in de beauty branche. En hierin in onze academy, alleen maar aan het groeien ben.

In 2011 is de keus om een eigen salon te starten een motivatie geweest vanuit mijn hart! Inmiddels 10 jaar verder met onze sterke team, hebben wij meer dan 8000 klanten mogen helpen.

Je kan bij ons terecht voor diverse behandelingen. Wij maken gebruik van de beste technologies, apparaturen, huidverbeterende producten en natuurlijk voor de innerlijke schoonheid de beste voedingssuplementen.

Wij zijn ook gespecialiseerd in permanente make-up, waarbij we werken met het wereldwijde merk Phi-Brows met hoogwaardig kwalitatieve producten waarbij absoluut geen chemische middelen worden gebruikt.

Omdat we je tijdens de behandelingen onze volle aandacht willen geven, werken we uitsluitend op afspraak.

Feyza Karaaslan
OWNER OF BY FEYZA BEAUTY
TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK

Maak kennis met ons team

Germaine
Teamleidster

Hallo allemaal,

Ik ben Germaine, de meeste van jullie zullen mij al kennen. Ik ben Gediplomeerd schoonheidsspecialiste & Pedicure. Ook zit ik vaak achter de balie voor het plannen van afspraken en het maken van facturen. Mocht je vragen hebben kun je altijd bij mij terecht en sta ik met liefde voor jullie klaar!

Liefs Germaine

Shirin
Behandelaar

Hallo allemaal,
Mijn naam is Shirin.
Ik werk als schoonheidsspecialiste bij By Feyza Beauty.
Ik ben vooral gespecialiseerd in de Fotona 4D/5D, Picolaser, Gezichtsbehandelingen, Mesotherapie, XL Hair en Laserbehandelingen
Ik zie jullie graag allemaal in onze mooie Kliniek.

Sesil
Behandelaar

Hi! Ik ben Sesil.
Inmiddels zullen de meesten van jullie mij wel kennen! Je komt mij tegen als Skin Therapist bij By Feyza Beauty. Gedurende opleiding ben ik in diverse klinieken werkzaam geweest waar ik veel verschillende aspecten van de huidzorg heb mogen zien. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan zowel op medisch als cosmetisch gebied. Binnen het team houd ik me voornamelijk bezig met huid verbeterende behandelingen en lasertherapie.

Ik denk heel graag met je mee en het is mijn passie je te helpen met het verbeteren van huidproblemen.

Iris
Stagiaire

Hi iedereen,

Ik ben Iris, student schoonheidsspecialiste en ik loop dit jaar stage bij By Feyza Beauty! Jullie kunnen bij mij terecht voor tanden bleken, wimper vitaminebehandeling & gezichtsbehandelingen. Hopelijk zie ik jullie snel.

Merel
Stagiaire

Ik ben Merel , ik ben 19 jaar ik ben stagiaire bij ‘ By Feyza Beauty’ ik loop iedere maandag en dinsdag stage, ik doe de opleiding schoonheidsspecialiste op het Roc in Tilburg, Ik help collega’s met behandelingen en probeer hier zoveel mogelijk te leren om mijn opleiding te behalen. Als ik klaar ben met school hoop ik hier te kunnen werken.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB TILBURG

Gratis parkeergelegenheid in de straat

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie