Meest gestelde vragen Permanente Make-up

 • Wat is Permanent Make-up?

Permanente make-up is het inbrengen van huidvriendelijke pigmenten in de huid. Met behulp van steriele, ultradunne naalden worden er met kleine bewegingen het pigment aangebracht in de huid. Zo ontstaat er allemaal kleine lijntjes, waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Hierdoor is permanente make-up niet van het echt te onderscheiden.

PMU is de oplossing om er elk moment van de dag verzorgd, mooi en opgemaakt uit te zien.

Maak je wenkbrauwen voller, breder, langer, strakker of donkerder. Samen bepalen we welke shape, kleur en techniek het beste bij je gezicht past. Buiten wenkbrauwen behandelen we ook eyeliner, Naast dat het minder tijd kost in de ochtend om jezelf klaar te maken is eyeliner ook erg belangrijk voor het accentueren van je oogvorm. Uiteraard is de dikte, lengte en vorm bij iedereen verschillend. Samen met jou kijken wij naar het beste resultaat. 

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. De lippen kunnen heel natuurlijk ingekleurd worden, vollere effect krijgen en strakkere contouren.
er zijn oneindige mogelijkheden om met een natuurlijke look een fantastische resultaat te behalen!
 
 • Uit hoeveel behandelingen bestaat een Permanent Make-up behandeling?
Een nieuwe PMU behandeling bestaat bij ons altijd uit twee behandelingen, omdat wij uit ervaring weten dat 1 behandeling niet voldoende is voor optimaal resultaat
• 1e behandeling Duurt 2 uur
• 2e behandeling Duurt 1 uur
 
De eerste week zal de pigmentatie donkerder zijn dan het eindresultaat. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 4 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Het pigment verliest binnen een maand een gedeelte van zijn intensiteit omdat een gedeelte door de huid wordt afgestoten, schrik hier niet van dit is een normale en natuurlijke reactie! 4 weken na de 1e behandeling vindt de 2e behandeling plaats
 • Is By Feyza Beauty gecertificeerd?
Wij werken volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanent Make-up, waarmee je verzekerd bent van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.
 
 • Uit hoeveel sessies bestaat een Permanent Make-up behandeling?
Bij een nieuwe Permanent Make-up afspraak bestaat dit uit minimaal 2 behandelingen, soms is een korte 3e behandeling nodig. Dit is afhankelijk van je huidtype en wensen.
De nabehandeling van Permanent Make-up uit minimaal 1 behandeling. 
 
 • Hoe gaat een PMU behandeling in zijn werk?

We starten altijd met een intake gesprek. Hierin worden je wensen besproken, en adviseren wij jou de juiste en passende techniek. Daarna gaan we over tot het uitteken van de vorm totdat jij en ik tevreden zijn met het gewenste resultaat, dan gaan we voor de kleurbepaling en als ook dat naar wens is gaan we pas over tot de behandeling zelf. Alles word voorafgaand met je besproken, Dus mocht je twijfels hebben, laat je vooral niet tegen houden om langs te komen voor advies.

 
 • Doet een PMU behandeling pijn?
De behandelingen zijn prima te verdragen, wij werken met een sterke verdoving zodat de klant ontspannen en pijnloos de behandeling kan ondergaan, heb je twijfels? Neem dan eens een kijkje op onze instagram. Hier zie je hoe de behandelingen in zijn gang gaan.
 
 • Kan ik me na een PMU behandeling vertonen?
De reactie op PMU is per persoon verschillend. In de meeste gevallen bij een phibrows behandeling loop je zo de deur uit, in tegenstelling tot eyeliner en lips kan het behandelde gebied enkele dagen gezwollen zijn. Iedereen heeft een andere geneziging proces dus dit kan per persoon verschillend zijn. By feyza beauty werkt met een strikte nazorg procedure, hierover adviseren we je graag verder in de salon, of onder het kopje nazorg op onze website.
 
 • Waarom kiezen voor PMU bij By Feyza Beauty?
 • Wij werken uitsluitend met de beste pigmenten ter wereld.
 • Onze brows, eyeliner en lips zijn self made en uniek
 • Wij beheersen alle internationale PMU technieken waaronder Microbalding, ombrebrows, en phibrows.
 • 10 + jaar ervaring
 • Meer dan duizenden tevreden klanten
 • Landelijke bekendheid
 • GGD gecertificeerd
 • Wij geven je altijd eerlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring
 • Wij zijn bekend om onze uitmuntende service en klantvriendelijkheid.
 
 • Welke techniek past bij mij?

Juist techniek, juist shape juiste kleur, kwalitatieve pigmenten, voldoende ervaring en deskundigheid zorgt voor een optimaal resultaat. Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat deze punten erg belangrijk zijn voor het behalen van de beste en mooiste resultaten en dat niet alleen op korte termijn maar ook op langere termijn. Er wordt rekening gehouden met oa huidtype, gezichts en oogvorm, haar en oogkleur. Alles word met je besproken voordat we overgaan tot de behandeling zelf, iedere wenkbrauw is uniek dus houd er rekening mee dat je nooit dezelfde wenkbrauw hebt als iemand anders. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat al onze wenkbrauwen selfmade zijn!

 
 • Ik heb ooit ergens anders PMU laten zetten en ik ben niet tevreden kunnen jullie mij helpen?
Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU corrigeren is niet zomaar iets. naast het feit dat het specialisme vraagt, is het ook belangrijk dat je de juiste corrigerende behandeling kiest. en dat heeft te maken met verschillende factoren waar een specialisme oog op moet hebben.
soms is het mogelijk om met een nieuwe behandeling of correctie kleur de oude PMU bij te werken. in sommige gevallen kan het ook zijn dat er een phiremoval (verwijdering) nodig is. dit kan gaan tot 3 behandelingen. afhankelijk van verkeerd gezette en/ of gekleurde pigmentatie, beoordelen wij eerst de brows/ eyeliners tijdens een persoonlijke intake zodat wij jou eerlijk en duidelijk advies kunnen geven.
Laat je altijd goed informeren. Vraag om portfolies, revieuws, en vergeet niet dat elke vorm ander is. wat bij de 1 heel mooi is kan bij de ander net niet de juiste vorm zijn waardoor het juist niet mooi zal vallen.
 
 • Wat mag ik na de PMU behandeling wel en niet?
Wanneer je bij ons in de salon bent geven wij je een duidelijke uitleg omtrent de nazorg ook ontvang je een uitgebreid nazorg mapje met hierin alle informatie voor na de behandeling. Uit ervaring weten wij dat de nazorg net zo belangrijk is als de behandeling zelf voor een optimaal resultaat en niet alleen op korte maar ook op lange termijn.

Ben je benieuwd? kijk dan onder het kopje nazorg. Hier kun je alles rustig doorlezen.

 • Wanneer kun je beter geen PMU laten aanbrengen?
Laat geen PMU aanbrengen:
 • Als je zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs.
 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is.
 • Of een plek waar een laserwond nog niet genezen is.
 • Op een plek waar minder dan drie maanden geleden PMU of tatoeage is gelaserd.
 • Op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet.
 • Op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen.
 • Op een plek waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan.
 • Na een botoxbehandeling in het voorhoofdgebied: wacht 3 weken voordat je een PMU behandeling ondergaat.
 • Na een ooglidcorrectie: wacht 3 maanden voordat je een PMU behandeling ondergaat.
 • Na gebruik van Roaccutane: wacht 6 maanden voordat je een PMU behandeling ondergaat.
 
 • Wanneer is het tijd voor een nabehandeling?
Als je de neiging hebt om weer te willen bijtekenen, dan is een nabehandeling nodig. Dit verschilt per klant, techniek en huidtype.
wenkbrauwen – na ongeveer 1 à 2 jaar.
eyeliner – na ongeveer 2 à 3 jaar.
lippen – na ongeveer 2 a 3 jaar.
Wij werken uitsluitend met de beste pigmenten ter wereld, bij onze pigmenten zul je geen verkleuringen of uitloop zien ook is dit niet te vergelijken met de ‘inkt’ welke vroeger werd gebruikt voor PMU.
Deze bleef tientallen jaren zitten en verkleurde vaak erg lelijk. Natuurlijke pigmenten vervagen heel geleidelijk.

Onze permanente make-up

Phi-brows

Elke wenkbrauw is uniek en verdiend daarom met alle liefde te worden...

Eyeliner

Naast dat het minder tijd kost in de ochtend om jezelf klaar...

Lipblush

Als specialist in permanent make up voor de lippen kan jij ook met...

Phiremoval/verwijdering

Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU corrigeren is...

Picolaser PMU / Tatoeage verwijdering

Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU corrigeren is...

Voor en Nazorg

Om de genezing zo goed mogelijk te laten verlopen voor het mooiste...

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeren voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie