Phi-brows

Elke wenkbrauw is uniek en verdient daarom met alle liefde te worden behandeld. Inmiddels weet iedereen dat er verschillende soorten technieken zijn voor het verfraaien van je wenkbrauwen. Maar welke techniek zal het mooiste resultaat leveren? Want inmiddels weten we ook dat niet elke techniek geschikt is voor elk huidtype.

Bij by feyza beauty heb je keuze uit 3 technieken brows:

  • Microblading
  • Ombrebrows
  • Phifushion

 

Juist techniek, juist shape juiste kleur, kwalitatieve pigmenten, voldoende ervaring en deskundigheid zorgt voor een optimaal resultaat. Mijn jarenlange ervaring heeft mij geleerd dat deze punten erg belangrijk zijn voor het behalen van de beste en mooiste resultaten en dat niet alleen op korte termijn maar ook op langere termijn. Er wordt rekening gehouden met oa huidtype, gezichts en oogvorm, haar en oogkleur.

Bij by feyza beauty kunnen wij met trots zeggen dat we door de jaren heen al meer dan duizenden wenkbrauwen hebben behandeld en daarmee ontzettend veel tevreden klanten hebben. We starten altijd met een intake gesprek. Hierin worden je wensen besproken, en adviseren wij jou de juiste en passende techniek.

Daarna gaan we over tot het uitteken van de vorm totdat jij en ik tevreden zijn met het gewenste resultaat, dan gaan we voor de kleurbepaling en als ook dat naar wens is gaan we pas over tot de behandeling zelf. Dus mocht je twijfels hebben, laat je vooral niet tegen houden om langs te komen voor advies.

Phi-brow technieken

Mircoblading

De hairstroke-techniek geeft een mooie en ‘natuurlijke’ look aan je wenkbrauwen. Ook wanneer je weinig tot geen haartjes meer hebt in de wenkbrauwen, krijg je via deze techniek een natuurlijk resultaat. De resultaten zijn echt verbluffend en de hairstroke-wenkbrauwen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Deze techniek is geschikt voor dames die streven naar een natuurlijke resultaat. Microblading is een techniek welke ideaal kan toegepast worden bij een normale tot droge huidtype. Wanneer je een wat vettere huid hebt is het verstandiger om te kiezen voor ombrebrows omdat dit op langere termijn mooi blijft.

Ombrebrows/powderbrows

Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Een ideale keuze voor dames die zelf meer gewend zijn de wenkbrauwen wat intenser te tekenen, ook wanneer je een vette huid hebt is dit een juiste keuze.

Phifusion

Phifushion is microblading in combinatie met schaduw. Schaduw zorgt ervoor dat je wenkbrauwen net iets voller wordenl in sommige gevallen is phifushion net het puntje op de i. bijvoorbeeld als je van jezelf extreem dunnen wenkbrauwen hebt en je wil wat vollere wenkbrauwen dan is het verstandig dat je gaat voor deze techniek. Vooral als je op langere termijn plezier wilt hebben van je wenkbrauwen

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeren voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie