Phiremoval

Permanente make up is prachtig mits goed uitgevoerd door een specialist.

Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU corrigeren is niet zomaar iets. naast het feit dat het specialisme vraagt, is het ook belangrijk dat je de juiste corrigerende behandeling kiest. en dat heeft te maken met verschillende factoren waar een specialisme oog op moet hebben.
soms is het mogelijk om met een nieuwe behandeling of correctie kleur de oude PMU bij te werken.
In sommige gevallen kan het ook zijn dat er een phiremoval (verwijdering) nodig is. dit kan gaan tot 3 behandelingen. afhankelijk van verkeerd gezette en/ of gekleurde pigmentatie, beoordelen wij eerst de brows/ eyeliners tijdens een persoonlijke intake zodat wij jou eerlijk en duidelijk advies kunnen geven.
Laat je altijd goed informeren. Vraag om portfolies, revieuws, en vergeet niet dat elke vorm ander is. wat bij de 1 heel mooi is kan bij de ander net niet de juiste vorm zijn waardoor het juist niet mooi zal vallen.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make up zonder laser behandeling, verwijderen op een veilige en gecontroleerde manier.

 

Doormiddel van een natuurlijke vloeistof wordt de oude pigmentatie stapsgewijs verwijderd waardoor je van een te brede, verkeerd geplaatste of verkleurde Pmu afkomt. Het pigment komt hiermee aan de bovenkant de huid uit in plaats van dat het uit het  lichaam, via de afvoer in uw lijf verlaat. Een gecontroleerde en snelle en veilige manier van verwijderen.

De intake

Tijdens de eerste intake wordt je op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die ik ga gebruiken. wij bespreken dan de geschatte aantal behandelingen en wat je kan verwachten van de behandeling

Het gemiddelde aantal behandelingen voor Permanente Make up is 2-3 behandelingen.  Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken.

Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om frequenter te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is niet zo dat de pigment sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Tijdens de eerste intake wordt op basis van de PMU op dat moment een schatting van het aantal behandelingen gemaakt. Helaas kunnen wij van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee PMU verwijdert. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de PMU, leeftijd van PMU, huidtype en de hoeveelheid PMU. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren.

Na de behandeling

Na een  removal behandeling kan je gewoon doorgaan met het dagelijks leven. Door de removal kan tot 24 uur na behandeling een reactie van de huid optreden in de vorm van warmte, lichte roodheid en uitdroging/blaasjes.

 

Het is van groot belang dat je correct omgaat met de nazorg, dit bepaalt voor een groot gedeelte hoe uw huid eruit ziet als deze genezen is. Littekens komen niet van het laseren maar wel van pulken aan de korstjes en het niet opvolgen van het nazorgadvies welke je van ons mee krijgt bij de 1e behandeling. Ook is het van groot belang dat je zonnebaden en de zonnebank vermijdt tijdens de gehele periode dat je bezig bent om de tattoo te laten verwijderen, dit om pigmentverstoring te voorkomen.

 

.

Nazorg:

De huid krijgt door de removal behandeling een flinke dreun. Nazorg is dan ook belangrijk. Tijdens de nazorg kan vervelling optreden. Daar hoef je niet van te schrikken. Integendeel. Het is een teken van herstel van de huid. Het is belangrijk om de huid de eerste maand na een behandeling niet langdurig aan de zon bloot te stellen en ook de zonnebank wordt afgeraden. Gebruik ook geen zelfbruiningsmiddelen en vermijd krabben of peuteren, dat helpt het genezingsproces aanzienlijk.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeren voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie