Picolaser

Permanente make up en tatoeage is prachtig mits goed uitgevoerd door een specialist.

Ik zeg altijd je kan beter voorkomen dan genezen, PMU en tatoeeren corrigeren is niet zomaar iets. naast het feit dat het specialisme vraagt, is het ook belangrijk dat je de juiste corrigerende behandeling kiest en dat heeft te maken met verschillende factoren waar een specialisme oog op moet hebben.
In sommige gevallen kan het ook zijn dat er een verwijdering nodig is. Afhankelijk van verkeerd gezette en/ of gekleurde pigmentatie, beoordelen wij tijdens een persoonlijke intake zodat wij jou eerlijk en duidelijk advies kunnen geven.
Een meest gestelde vraag is: Hoeveel behandelingen heb ik nodig. Je kunt pas het aantal behandelingen inschatten nadat je behandeld bent. Overigens is het zo dat bij echte tattoo de inkt dieper zit en daarom ook vaak meer behandelingen nodig zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van permanente make up en tatoeage. wij verwijderen op een veilige en gecontroleerde manier.

De intake

Voorafgaand aan een door u gewenste behandeling vindt een Intakegesprek plaats.
Na deze intake kunnen we een afspraak inplannen of desgewenst gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.
De intake samen met de eerste behandeling duurt 45 minuten.
Tijdens deze intake wordt gekeken naar uw gezondheid, wensen, vragen, PMU en de tatoeage(s).
Alvorens te behandelen wordt ook nauwkeurig gekeken of er redenen zijn om u niet te behandelen, de zogenaamde contra-indicaties.

 

 

Na en tijdens de behandeling

Na het reinigen van de huid en het beschermen van de ogen worden er met de laser, laserpulsen afgeschoten op de tatoeage.
Omdat de PICO-laserflits alleen door de inktdeeltjes wordt geabsorbeerd, tast de behandeling het omliggende weefsel niet aan.
Sporadisch verandert de tatoeage-inkt onder invloed van het laserlicht van kleur en is in dat geval moeilijk te verwijderen. Ook dan wordt de huid of de gezondheid niet aangetast en is de behandeling dus veilig.

Tijdens de behandeling kan er roodheid en lichte zwelling optreden.
Dit neemt in de dagen na de behandeling langzaam af.

U draagt tijdens de behandeling een speciale Laserbril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen.  Voor de behandeling krijgt u een verdovingscreme, het is de bedoeling dat u deze zelf meeneemt. De behandelingen zijn over het algemeen goed vol te houden

De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlakte.
Gedurende een paar uur na de behandeling kan er een zonnebrand gevoel in de huid aanwezig zijn. U mag koelen met een coldpack.

Contra-indicaties

  • Diabetes
  • Epilepsie
  • Trombose
  • Vitiligo
  • Huidaandoeningen op de te behandelen plek zoals eczeem, psoriasis of een infectie
  • Zwangerschap
  • Pacemaker
  • Antistollingsmiddelen / bloedverdunners
  • Lithium en steroïden

Nazorg :

Na elke behandeling is het verstandig om de huid goed te verzorgen. Het beste is om daarvoor een anti scar gel te gebruiken, deze is verkrijgbaar bij ons in de salon.

De huid krijgt door de removal behandeling een flinke dreun. Nazorg is dan ook belangrijk. Tijdens de nazorg kan vervelling optreden. Daar hoef je niet van te schrikken. Integendeel. Het is een teken van herstel van de huid. Het is belangrijk om de huid de eerste maand na een behandeling niet langdurig aan de zon bloot te stellen en ook de zonnebank wordt afgeraden.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Neem contact met ons op

Lijnsheike 1
5011 LB Tilburg

Gratis parkeren voor de deur

06 24 75 12 01

Ook via WhatsApp te bereiken

info@byfeyzabeauty.nl

Binnen 1 werkdag reactie