Wat houd tandenbleken in?

Tijdens de behandeling krijg je een mondspreider in je mond. Dit is om de tanden vrij te houden van de lippen.
De tandheelkundige brengt een activator aan op je tanden en daarna de whitening-gel. Deze whitening-gel heeft alle Europese goedkeuringen, zowel ISO als CE. De gel is 100% pH neutraal waardoor er niets veranderd aan de hardheid van uw tandglazuur. Wij werken uitsluitend met ingrediënten aangeleverd door Moeder Natuur. De gel is daardoor 100% natuurlijk. 

Om de gel zijn werk te laten doen gebruiken we een uv lamp. Deze wordt op je tanden gericht en je krijgt een brilletje op om je ogen te beschermen. Afhankelijk van de behandeling en het gewenste resultaat, wordt deze lamp ingesteld op 15 of 20minuten.  

Hierna wordt de whitening-gel en activator van je tanden gehaald en kun je het resultaat met een brede lach bekijken. 

Wij garanderen je direct resultaat met een mooie witte lach. 

Adviezen na de behandeling

Na de behandeling mag je 2 uren NIET eten of drinken. Water drinken mag natuurlijk wel. 

In ieder geval de eerste 3 uur niet roken, het advies is om 24 uur NIET te roken, dit is volledig op eigen risico. 

De eerste 24 uur na de behandeling moet je alle producten met veel kleurstoffen vermijden. Denk onder andere aan producten als koffie, thee, drop, chocola, kerrie, curry, ketchup, spinazie, rode bieten, rode kool, gekleurde tandpasta, gekleurd mondwater. Kortom alles wat een wit T-shirt zou kunnen bevuilen? Niet nemen! 

Wat je wel mag eten is een broodje met ham of kaas, witlof, prei, aardappelen, frikandel, patat, kroket, kaassouflé, mayonaise, softijsje, melk, rijst, kip (zonder kerrie uiteraard) etc. 

 

 

Wanneer kan tandenbleken niet?

Chemokuur ondergaat (of in de afgelopen 6 maanden hebt gehad)
Zwangerschap
Borstvoeding
Medicijnen die reactie geven met licht
Gaatjes